Eduskuntavaalien ehdokasasettelun toinen kierros

Helsingin piraateissa pidetään toinen ehdokasasettelukierros vuoden 2019 eduskuntavaaleja varten.

Helsingin piraatit tekee Piraattipuolueen puoluehallitukselle esityksen siitä, ketkä asetetaan Piraattipuolueen ehdokkaiksi vuoden 2019 eduskuntavaaleihin Helsingin vaalipiirissä. Helsingin piraateissa päätös tehdään yhdistyksen kokouksessa. Ennen kuin kokous kutsutaan koolle, on kaikkien eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi haluavien ilmoittauduttava. Helsingin piraattien hallitus on päättänyt, että ilmoittautumisen takaraja on lauantai 17.11.2018 klo 23.59.

Tähän mennessä ehdokkaiksi on valittu:
Ahto Apajalahti
Ville Hautakangas
Petrus Pennanen
Maija Li Raudaskoski
Jani Somero.

Ne, jotka antoivat allekirjoitetun ehdokasesityksen jo ensimmäisellä valintakierroksella, mutta eivät tuolloin tulleet valituiksi, ovat automaattisesti mukana toisella valintakierroksella (elleivät itse peru ilmoittautumistaan).

Jos haluat Piraattipuolueen ehdokkaaksi 14.4.2019 pidettävissä eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä, toimi seuraavasti:

1. Täytä ilmoittautumislomake verkossa.

2. Allekirjoita ehdokasesitys. Tarvitset ehdokasesitykseen allekirjoituksen myös joltakulta toiselta Helsingin piraattien jäseneltä.

Voit joko:

a) Postittaa ehdokasesityksen allekirjoitettuna (siten että se on perillä 17.11. mennessä) osoitteella:
Piraattipuolue
Franzéninkatu 5 E 1
00500 Helsinki

tai

b) Tulla allekirjoittamaan ehdokasesityksen paikan päälle Piraattipuolueen toimitilaan (Franzéninkatu 5 E 1) keskiviikkona 14.11. klo 18-20 tai Piraattipuolueen syyskokoukseen 17.11. Helsingissä.

Jos kumpikaan vaihtoehto ei sovi, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tämä on ehdokasasettelun toinen kierros. Ehdokkaiden lopullinen määrä riippuu muun muassa mahdollisista vaaliliitoista. Kolmatta kierrosta ei luultavasti enää tule, joten jos haluat ehdokkaaksi, kannattaa ilmoittautua nyt 17.11. mennessä.

Terveisin

Ahto Apajalahti
Puheenjohtaja, Helsingin piraatit
p. 045 310 2342
ahto.apajalahti@piraattipuolue.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*