Ehdokkaiden valinta eduskuntavaaleihin Helsingin piraateissa

Helsingin piraatit tekee Piraattipuolueen puoluehallitukselle esityksen siitä, ketkä asetetaan Piraattipuolueen ehdokkaiksi vuoden 2019 eduskuntavaaleihin Helsingin vaalipiirissä. Helsingin piraateissa päätös tehdään yhdistyksen kokouksessa. Ennen kuin kokous kutsutaan koolle, on kaikkien eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi haluavien ilmoittauduttava. Helsingin piraattien hallitus on päättänyt, että ilmoittautumisen takaraja on lauantai 8.9.2018 klo 23.59.

Jos haluat Piraattipuolueen ehdokkaaksi 14.4.2019 pidettävissä eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä, toimi seuraavasti:

1. Täytä ilmoittautumislomake verkossa.

2. Allekirjoita ehdokasesitys. Tarvitset ehdokasesitykseen allekirjoituksen myös joltakulta toiselta Helsingin piraattien jäseneltä.

Voit joko:

a) Postittaa ehdokasesityksen allekirjoitettuna (siten että se on perillä 8.9. mennessä) osoitteella:
Piraattipuolue
Franzéninkatu 5 E 1
00500 Helsinki

tai

b) Tulla allekirjoittamaan ehdokasesityksen paikan päälle Piraattipuolueen toimitilaan (Franzéninkatu 5 E 1) keskiviikkona 5.9. klo 18-20.

Jos kumpikaan vaihtoehto ei sovi, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tämä on ehdokasasettelun ensimmäinen vaihe. On mahdollista, että ehdokkaita valitaan lisää myöhemmin toisessa vaiheessa. Ehdokkaiden lopullinen määrä riippuu muun muassa mahdollisista vaaliliitoista. Toista vaihetta ei välttämättä tule, joten jos haluat ehdokkaaksi, kannattaa ilmoittautua nyt 8.9. mennessä.

Terveisin

Ahto Apajalahti
Puheenjohtaja, Helsingin piraatit
p. 045 310 2342
ahto.apajalahti@piraattipuolue.fi

(Tämä viesti on lähtenyt aiemmin sähköpostitse kaikille Helsingin piraattien jäsenille.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*