Piraattipuolue kerää kannattajakortteja

Piraattipuolue kerää kannattajakortteja päästäkseen uudelleen puoluerekisteriin. Kannattajakortin allekirjoittaminen ei sido mihinkään, joten jokainen voi allekirjoittaa. Myös puolueen jäsenten on syytä allekirjoittaa kortti, sillä puolueen jäsenyys ei tässä tapauksessa riitä kannatuksen mittaamiseen. Myös muiden puolueiden jäsenet voivat allekirjoittaa kortin.

Olethan jo kysynyt kavereiltasi allekirjoitusta töissä, koulussa, naapurustossa tai perheenjäseniltäsi?

Voit tulostaa kannattajakortteja http://allekirjoita.fi/, kerätä niihin nimiä ja joko postittaa ne sivulla mainittuun osoitteeseen tai tuoda vaikkapa keräystapahtumaamme. Jokainen kerätty kortti lasketaan, ja jokainen kerätty kortti auttaa meitä pääsemään tavoitteeseemme.

Voit tilata kannattajakortteja https://docs.google.com/forms/d/1O6yg-7FL42Wr9Yget5hkgBcFiJCaIJuCqPmzBWxa-ps/viewform?c=0&w=1 tai noutaa keräystapahtumistamme tai Piraattiklubilta (Franzeninkatu 5 E 1, 00500 Helsinki, Kallio) keskiviikkoisin klo 18-21. Piraattiklubin postiluukkuun voi myös palauttaa allekirjoitettuja kortteja, mutta niiden pitää olla kirjekuoressa, jonka päällä lukee Piraattipuolue.

Kannatuskortteja ei voi kerätä millään sähköisellä menetelmällä, valitettavasti.

Helsingin ja Uudenmaan piraatit järjestävät pääkaupunkiseudulla kiertueen, jonka päätavoitteena on kerätä mahdollisimman suuri määrä allekirjoitettuja kannattajakortteja. Voit ilmoittautua mukaan uudeksi kerääjäksi tai tavaroita kuljettamaan helsinki@piraattipuolue.fi tai tuoda keräämiäsi kannattajakortteja kiertuetapahtumiimme. Keräystapahtumien ajankohdat ja paikat voit tarkistaa https://www.facebook.com/events/824961034288603/ tai https://piraattipuolue.fi/calendar/piraattikalenteri/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*