Lehdistötiedote: Piraatit 360-striimaavat valtuustoryhmän kokoukset

Piraattipuolue lähettää valtuustoryhmänsä kokouksesta Helsingissä suoraa 360 asteen verkkolähetystä. Piraattien ryhmä on alkanut syksyllä kokeilla valtuustoryhmän kokousten striimaamista ja aikoo tehdä käytännöstä pysyvän.

Verkkolähetystä valtuustoryhmän kokouksesta voi seurata tänään kello 15 alkaen kaupunginvaltuutettu Petrus Pennasen Facebook-sivulta.

Helsingin kaupunkistrategiaan hyväksyttiin kunnianhimoinen tavoite, jonka mukaan Helsinki pyrkii ”mahdollisimman suureen avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen” ja toimii ”avoimuuden kansainvälisenä edelläkävijänä”.

Tavoitteen toteuttaminen edellyttää käytännön tekoja. Piraattien valtuustoryhmä haastaa kaikki muut valtuustoryhmät lisäämään avoimuutta.

”Valtuustoryhmien kokouksissa tehdään kuntapolitiikan tärkeimpiä päätöksiä ja ne ovat aina salaisia. Paitsi Piraattien ryhmällä, jonka kokouksen kaikki yksityiskohdat näkyvät ja kuuluvat julkisesti livenä pallokameralla kuvattuna,” toteaa piraattien kaupunginvaltuutettu Petrus Pennanen.

Lisätiedot

Petrus Pennanen
Kaupunginvaltuutettu
petrus.pennanen@piraattipuolue.fi
p. 040 502 0355

Ahto Apajalahti
Helsingin piraattien puheenjohtaja
ahto.apajalahti@piraattipuolue.fi
p. 045 310 2342

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*