Helsingin piraattien ehdokaslista kasvoi yhdellä

Lehdistötiedote
16.11.2016 klo 20.36
Vapaa julkaistavaksi

Tänään pidetyssä Helsingin piraattien jäsenkokouksessa valittiin uusi kuntavaaliehdokas Helsingin piiriin. Valituksi tuli IT-alan yrittäjä Anders Nylander, ja ehdokkaita on nyt yhteensä kuusitoista.

Ehdokkaaksi voi vielä pyrkiä

Helsingin piraatit valitsevat vaaliehdokkaita lisää myöhemmin – täydellä listalla olisi tarjolla 127 ehdokaspaikkaa. Seuraavat valintakokoukset pidettäneen joulu- ja tammikuussa. Ehdokkaksi haluava voi käydä ilmoittamassa itsensä mukaan täyttämällä lomakkeen netissä.

Kuntavaaliohjelmat

Piraattipuolueen valtakunnallinen kuntavaaliohjelma on hyväksytty puoluekokouksessa lokakuussa, ja sen jälkeen aloitettu mahdollisten kuntakohtaisten vaaliohjelmien valmistelu eri puolilla Suomea. Helsingin piraatit aikovat julkistaa oman kuntavaaliohjelmansa valtakunnallisen vaaliohjelman oheen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*