Helsingin piiriin valittu lisää ehdokkaita

Lauantaina pidetyssä Helsingin piraattien jäsenkokouksessa valittiin kolme ehdokasta lisää Helsingin piiriin. Kaikilla nyt valituilla ehdokkailla on vahva puoluetausta.

Nyt valitut ehdokkaat

Joonas Mäkinen, Helsingin piraattien ja piraattinuorten hallitusjäsen, on aikaisemmin ollut piraattien ehdokkaana kaksissa vaaleissa. Lisäksi valittiin Mira Salmela, Piraattinuorten hallitusjäsen ja Essi Miettinen, helsinkiläinen piraatti- ja opiskelija-aktiivi.

Täysi ehdokaslista tulossa

Helsingin piraatit valitsevat vaaliehdokkaita lisää myöhemmin, kaikkiaan yhteensä 22 eli täyden listan. Seuraavat valintakokoukset pidetään 31.1. ja 28.2. Ehdokkaksi haluava voi käydä ilmoittamassa itsensä mukaan täyttämällä lomakkeen netissä. Lomakkeella voi ilmoittautua myös jonkin muun vaalipiirin ehdokkaaksi. Ilmoittautukaa ainakin kolme viikkoa ennen kokousta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*