Piraatit valitsivat ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa Helsingissä

Piraatit ovat aloittaneet eduskuntavaaliehdokkaidensa nimeämisen. Lauantaina pidetyssä Helsingin piraattien jäsenkokouksessa valittiin kuusi ensimmäistä ehdokasta Helsingin piiriin. Kaikilla nyt valituilla ehdokkailla on vahva puoluetausta, ja he ovat olleet ehdokkaina aikaisemmissakin vaaleissa.

Nyt valitut ehdokkaat

Petrus Pennanen, ydinfysiikan tohtori ja toimitusjohtaja, oli yksi parhaista ääniharavistamme viime kevään europarlamenttivaaleissa ja niitä edeltäneissä kunnallisvaaleissa. Helsingin piraattien puheejohtajisto Raoul Plommer, Ville Hautakangas ja Satu Immonen valittiin vaaliehdokkaksi jo neljättä kertaa. Piraattinuorten puheenjohtaja Ahto Apajalahti on niinikään ollut ehdokkaana myös kaikissa kolmessa aikaisemmassa vaalissamme. Helsinkiläistynyt Janne Lohilahti, Helsingin piraattien ja piraattinuorten hallitusjäsen, on aikaisemmin ollut piraattien ehdokkaana toisaalla.

Täysi ehdokaslista tulossa

Helsingin piraatit valitsevat vaaliehdokkaita lisää myöhemmin, kaikkiaan yhteensä 22 eli täyden listan. Ehdokkaksi haluava voi käydä ilmoittamassa itsensä mukaan täyttämällä lomakkeen netissä. Lomakkeella voi ilmoittautua myös jonkin muun vaalipiirin ehdokkaaksi.

———-

Samassa kokouksessa valittiin myös uusi hallitus Helsingin piraateille.

Piraattien vaaliohjelma vahvistetaan puoluekokouksessa Lahdessa 8.11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*